Dolar, respektive USA, může zachránit pouze 3 světová válka

Celosvětový diktát dolaru byl díky Jelcinovi na spadnutí. To se však díky Putinovi nestalo, ba co víc, v době, kdy se ekonomika USA začala pro řadu chybných rozhodnutí hroutit, kdy museli majitelé FEDu dotisk dolarů nad rámec pravidel chca-nechca spustit, tedy v době, kdy by tento dotisk nanejvýš potřebovali rozpustit do celého světa nejenom, že stále ještě neovládají to proklaté na suroviny bohaté Rusko, které již měly před 15 lety na lopatě, ale aktuálně jim ještě hrozí, že od dolaru v nejbližší době odstoupí z iniciativy zejména Ruska přes půl planety. A to je ta smrtelná rána.

Úvodem tohoto článku bych rád nejprve podotkl, že jeho závěry vycházejí ze skutečností, které jsou dohledatelné na internetu a některé literatuře, kdy však v žádném případě nelze zaručit, zda-li plně odpovídají realitě. Jak se věci v minulosti naší historie skutečně seběhly je soudit velmi rozporuplné, jelikož se řada věcí odehrála před značným časovým odstupem, kdy jednak dějiny, jak je známo, píší vždy vítězové a navíc, kdy ani ti nejpoctivější historikové nikdy nebyli přítomni na žádné z tajných porad vlád a společenství, kde se spřádaly plány, jak a proč v tehdejší době hodlaly ty či ony státy, armády, banky, korporace, politické strany postupovat a jak hodlaly lidu prostému již proběhnuvší události správně politicky vyložit.

Podívejme jenom na současnost, například aktuální Ukrajina. Koukne-li se kdokoli na mainstreamový-proamerický, mainstreamový-proruský a tzv. nezávislý-konspirační web proto, aby zjistil, co se stalo před několika dny na tom či onom místě, musí zákonitě dojít k závěru, že jakoby se jednalo o 3 naprosto jiné události. Jak potom primárně můžeme důvěřovat výkladům o událostech, které se staly před 10, 70, 100,2000 a více lety? Tedy pokud primární informace nejsou zcela zaručené, můžeme při vyvozování toho, co se asi skutečně stalo, děje a bude dít, postupovat podobně jako detektiv řešící zapeklitý kriminální případ, kdy se pokouší dostihnout sériového vraha, za kterým je již řada obětí, ale který stále a stále uniká.

Co dělá takový detektiv. Jako první hledá motiv a ptá se "v čí prospěch (proč) se stalo (děje) to či ono". Dále se snaží najít v činnosti takového vraha podobnosti, minimálně z důvodu aby byl schopen identifikovat, byla-li ta či jiná právě nalezená oběť jeho dílem nebo ne. Jako poslední se snaží vysledovat v časové ose činnosti vraha různé trendy, ze kterých se snaží odvodit jeho další kroky. Tímto způsobem detektiv skládá jednotlivé zdánlivě i nesouvisející události, kamínek po kamínku, do doby, než mu vyjde mozaika logických, na sebe navazujících skutečností, na základě kterých, je schopen příslušného podezřelého identifikovat. Pakliže se mu podezřelého podaří zatknout, následuje proces dokazování, protože i ten nejpodezřelejší podezřelý nemusí být ve skutečnosti hledaný vrah. O dokazování můj článek není. Můj článek je o skládání mozaiky.

Podíváme-li se z výše uvedeného pohledu na dění okolo nás, proč západní média, ne že překrucují pravdu, ale již lžou třikrát přes závit a dvojí metr používají takovým způsobem, že i malé dítě musí být v podezření, že něco není v pořádku, vyvstává zcela oprávněná otázka co že se to vlastně děje. Děje se to, že za stávající situace - dolaru, respektive světové říši USA, přesněji její bankovní oligarchii zvoní hrana a před totálním krachem je může zachránit pouze 3 světová válka. Tedy děje se válečná propaganda na plné otáčky.

USA svůj dovozní deficit a dluhy dotují dotiskem dolaru zcela mimo pravidla hry, kdy toto se zatím neprojevilo hyperinflací pouze jen díky tomu, že je dolar emitován v objemu celosvětového platidla za ropu a jiné základní zdroje. Jakmile dostatečně významná část světa (a o to se nyní BRICS velmi aktivně snaží) od dolaru jako světové měny odstoupí, zbudou z něj jen zelené papírky na podpal.

Hlavní důvod proč to chce BRICS udělat lze dovozovat zejména v tom, že kromě toho, že se FED soukmenovci, nyní aktuálně, dotiskem dolaru snaží pozavírat své vlastní mrtvoly ve skříních, čímž tuto měnu neplánovaně znehodnocují, zejména skutečnost, že se za falešné dolary snaží skupovat skutečné hodnoty jak na území BRICS států, tak i zdroje jinde na světě, které BRICS země pro svou ekonomiku přirozeně potřebují.

Zatím to fungovalo tak, že US-army dohlížela na všechny země světa (nejlépe malé a nejednotné), aby za svou ropu a jiné suroviny, ale i výrobky přijímaly pouze dolary. K tomu navíc slouží politici-agenti (CIA, USA-nevládních organizací, atd ... - ve finále placení dle potřeby dotištěnými dolary FEDu), kteří jsou dosazeni do loutkových demokratických vlád a zároveň spřátelení diktátoři. Státy - producenti, které chtěly od dolaru odstoupit (nebo jej nechtěli přijmout), byly doposud humanitárně rozbombardovávány (Irák - chtěl Euro, Libye - chtěla Zlatý dinár, ale i Jugoslávie, Afganistán atd...) s následným dosazováním FED loutek do nově zřizovaného demokratického vedení západního stylu.

Kromě výše uvedeného horkého dobývání nových území byly organizovány četné barevné revoluce. Ty byly financovány vždy "humanitárními" nevládními organizacemi made in CIA, které manipulovaly místní páté kolony, zejména z řad naivní a nezkušené mládeže (u nás "Volím Kala protož je cool" minimálně pod patronací agentury "Člověk v tísni").

Vnitřní nepřátele, kteří soukromý FED ohrožovali jako například J.F.Kennedy (chtěl tisknout dolar jako státovky) byli odpraveni, kdy počínaje Reaganem pro jistotu začali dosazovat do rolí presidentů přímo profesionální herce (u nás Havel).

Rozpínání dolaru výše uvedeným způsobem se postupem doby zpomalilo, k dnešku prakticky zastavilo. Naopak nepovedeným Syrským jakož i Ukrajinským převratem začaly země BRICS velmi intenzivně realizovat to o čem doposud pouze předběžně "akademicky" jednaly (zdá se, že útok USA-Gruzie na Jižní Osetii v době zahájení Olympiády v Číně a podvod s bez-letovou zónou prosazenou v OSN pro Libyí byly posledními kapkami již přetékajícího poháru, kdy se začal svět, zejména Rusko a Čína aktivně formovat proti dolaru).

Dnešní svět s již nezvratitelně nově zformovaným protipólem tzv západní demokracie, představovaným Brazílií, Ruskem, Čínou, Indií, Jižní Afrikou a dalšími státy, které se chtějí zbavit dolarového diktátu, je pro FED-soukromé bankéře, kteří prakticky celý západní svět od konce 1.SV vlastní a ovládají, největší hrozbou od počátku 2.SV (FED plně ovládá USA přes 100 let,nyní zprostředkovaně prakticky i celou Evropu).

Vyprovokovanou 1.SV se bankéřům okolo FEDu podařilo, tak jak pravděpodobně plánovali, na území Evropy svrhnout čtyři císařství a od stolu je následně rozkouskovat na mnoho malých lehce ovladatelných státečků (včetně administrativního vzniku tehdejšího Československa). Po této válce však nedokázali udržet plně pod kontrolou úplně celou Evropu a zejména Rusko. Nejprve se jim vymkl z kontroly Stalin, který jim zlikvidoval Trockisty (Trockého do Ruska spolu s cca 100 profesionálními revolucionáři za 1.SV vyslal realizovat revoluci Rockefeller), následně se jim postavilo Španělsko a Itálie, ale zejména Hitler, když odstřihl marku od světových měn. Lze se však domnívat, že Hitlera zprvu sami podpořili s cílem dosáhnout toho, aby se vzájemně Německo a Rusko zničily.

V devadesátých letech západ vyhrál ve studené válce i proti zbývajícímu konkurentovi SSSR (Čína se jim zdála pod bezpečnou dolarovou kontrolou – tu již v té době několik let vesele ekonomicky vykořisťovali). Celosvětový diktát dolaru byl díky Jelcinovi na spadnutí. To se však díky Putinovi nestalo, ba co víc, v době, kdy se ekonomika USA začala pro řadu chybných rozhodnutí hroutit, kdy museli majitelé FEDu dotisk dolarů nad rámec pravidel chca-nechca spustit, tedy v době, kdy by tento dotisk nanejvýš potřebovali rozpustit do celého světa, nejenom, že stále ještě neovládají to proklaté na suroviny bohaté Rusko, které již měly před 15 lety na lopatě, ale aktuálně jim ještě hrozí, že od dolaru v nejbližší době odstoupí z iniciativy zejména Ruska přes půl planety. A to je ta smrtelná rána.

Vše je nyní pouze hra o čas. Životnost dolaru je přímo úměrná datu zprovoznění finanční unie BRICS. Proto ty trvalé provokace na Ukrajině. FED je v křečích a tak je schopen prohlašovat skrze svá média i o nejbrutálněji vraždících fašistických bojůvkách, které se de-fakto hlásí přímo k Hitlerovi, že jde o pokojné demokraty a humanisty, vše pod heslem "hlavně ať někdo už konečně zničí tu krvavou saň Putina". Chudáci Ukrajinci (zejména ti západní) jsou, aniž by si to uvědomovali, pouze figurky ve velké hře jak vyprovokovat Rusko, aby vojensky neuváženě zasáhlo na ochranu svých rusky mluvících bratrů žijících na Ukrajině s následkem demonstrování celému světu Rusa jako zlého agresora, kterého je třeba zastavit útokem NATO.

Tedy závěr. Osobně se domnívám, že buď se USA (respektive několika rodinám okolo FEDu, kteří skrze jimi placené loutky tento stát ovládající – aktuálně Obamou, ale pravděpodobně celým jimi dosazeným kongresem) do dvou let podaří vyprovokovat 3.SV (do které se přirozeně pokusí plně zatáhnout na své straně i EU – zase prostřednictvím svých loutek – a i přes to, že EU válku i přes své problémy vůbec nepotřebuje!), kterou by asi ve finále i za cenu totálního amagedonu (opět zejména zde v Evropě) vyhráli (sami přežijí ve svých bunkrech spolu s dostatečným počtem soukmenovců a budoucích otroků), nebo se jim do dvou let dolarové panství zhroutí jako domeček z karet. Pokud by měla být 3.SV, tak čím dřív chlapci z FEDu začnou, tím pro ně lépe. Mohlo by se jim totiž stát, že s otálením Rusko a Čína dostatečně dozbrojí, na tolik, že by také mohli tu 3.SV prohrát.

Tedy přátelé, nevidím to vůbec růžově. I když k 3.SV nedojde, v což pevně doufám, jsme tu bohužel na straně západu, a pád dolaru => pád Eura (i s Korunou to nebude nijak růžové) => velká bída v USA i v EU, rozvrat, nepokoje, občanská válka.

Třeba to vše bude jinak, i když vše nasvědčuje spíše ve výše uvedené prognózy. Naděje pro Evropu existuje. Ne všichni politici jsou agenti bankovních oligarchů. Totální nástroj masáže občanů (média) již díky internetu také 100% neovládají. Nadějí je informovanost občanů => tlak z dola a politici, kteří jsou v obraze a nebojí se veřejně ze svých pozic proti USA zavčasu vystoupit - viz například "Finský diplomat vyzývá všechny evropské národy k odporu proti USA":

A zcela závěrem, kdo že s největší pravděpodobností jsou ti, v jejímž zájmu je tu 3. SV rozpoutat. Kdo jsou ti, kdo na západě skutečně vydávají rozkazy a Obamové a jim podobní šašci je potom hlava nehlava prosazují, to za podpory dalších loutek v řadách novinářů a humanitárních nevládek pro zblbnutí celé populace. Oni ti vojáčci musí mít nejprve nějaký motiv, proč by měli vzít flintičku na Rusa. Jestřábi z Pentagonu by do toho šli hned, je to jejich celoživotní sen, zaválčit si, ale nejdřív jim musí média zblbnout všechny ty zatím neužitečné civily.

80% vlastnictví New York Federal Reserve Bank (ta zcela nejmocnější pobočka FEDu) má v rukou jen osm rodin, půlka z nich sídlí v USA a půlka v EU. Jsou to:

USA:

- Goldman Sachs - New York

- Rockefellers - New York

- Lehmans and Kuhn Loebs - New York

EU:

- Rothschildové - Paříž a Londýn

- Warburgs - Hamburg

- Lazards - Paříž

- Israel Moses Seife - Řím

Viz.: Kartel Federálních rezerv:

- Osm rodin (I. díl)

 

Lukáš Sluka